fredag, november 09, 2007

9 november 2007 - Prickfest, Gardell och livet som tvåbarnsförälder

Helg igen! Nu stundar 4 hela dagars ledighet med barnen eftersom jag får förmånen att vara hemma med pengar från staten medan maken konfererar. Så mycket roligt kommer vi dock inte att hitta på skulle jag gissa eftersom det nu är prinsessan E:s tur att vara offer för vattkopporna. Första prickarna dök upp igår så om sisådär en vecka ska väl vår familjs hem anses vara fritt från smitta.

Ikväll är det Gardell-tajm tillsammans med Lillebror och kanske, kanske går vi ut och tar ett glas vin efteråt. Det var ett tag sen... Man är inte bortskämd med sådana trivselaktiviteter som tvåbarnsförälder, men jag klagar definitivt inte!

Livet med två barn är alldeles underbart och jag kan gärna tänka mig ett tredje någon gång framöver. Jag blir dock lite stressad över Kinas långa väntetider och vi diskuterar fram och tillbaka hemma om vi ska satsa på en till adoption därifrån eller hur vi ska göra och framför allt - hur länge ska vi vänta innan vi sätter igång karusellen igen. Vår adoptionsresa denna gång tog inte mer än 2 ½ år vilket är snabbt i dessa sammanhang...

Nåväl - det blir inte ännu på ett bra tag. Först ska vi vara föräldrarlediga med lilla E (och M också förstås!) och hon ska komma in i vår familj och känna sig trygg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att båda fick prickar på en gång och nu, då ses vi den 24?

Applecore sa...

Absolut den 24:e! Ska bli jättekul!